Premiile Ad Astra
Revista Ad Astra
Biblioteca de știință
Cartea albă
Topul universităților
Who's who
Publicații
Teze și dizertații
Asociația Ad Astra
 
Comunicate
Știri
Evenimente
Oportunități de finanțare
 
Login
Înregistrare
 
>> English
 
   
 

Anghel Cornelia Victoria

EFTIMIE MURGU UNIVERSITY of RESITA, Resita, România

Pagina web a instituției: http://www.uem.ro
Pagina web personală: http://www.uem.ro
Trimite un email

Născut(ă) în 1969

Interese: Programare orientata pe obiect, metode numerice computationale, sisteme de operare, iInteligenta artificiala, tehnologiua informatiei

Detalii:
Dr.ing. Cornelia Victoria ANGHEL specializarea CALCULATOARE, domeniul Ingineria Calculatoarelor, absolventa in iunie 1993 a Facultatii de Automatica si calculatoare, POLITEHNICA Timisoara, de-a lungul a peste 16 ani de csariera didactica a publicat peste 150 de articole in domeniul informaticii și ingineriei calculatoarelor autor in conferințe naționale și internaționale.Este unic autor la 2 cărți publicate în edituri acreditate CNCSIS în domeniul programării calculatoarelor si coautor a 15 cărți de specialitate.Autor si co-autor a 7 articole publicate în jurnale și reviste cotate ISI. Membru in echipa de cercetare a 4 granturi de cercetare acreditate CNCSIS, peste 20 de ontracte de cercetare comandate de mediul economic, in 10 comisii de proiecte naționale, membru în echipa manageriala a 7 proiecte POSDRU, fonduri structurale.Membru în Asociații științifice profesionale: WSEAS, IACSIT, IAENG, Association for Computing Machinery, AGIR, ACM-V, Societatea de Robotică, ARoTMM Bucuresti. Expert evaluator în acreditarea de programe de formare profesionale continua.

Publicații relevante:
• Anghel Cornelia Victoria . Programare orientată pe obiecte. EFTIMIE MURGU RESITA, 2009.
• Anghel Cornelia Victoria . Metode Numerice. Algoritmi și programe de calcul. Orizonturi Universitare, Timișoara , 2005.


Înapoi

   
© Ad Astra 2001-2013