Premiile Ad Astra
Revista Ad Astra
Biblioteca de știință
Cartea albă
Topul universităților
Who's who
Publicații
Teze și dizertații
Asociația Ad Astra
 
Comunicate
Știri
Evenimente
Oportunități de finanțare
 
Login
Înregistrare
 
>> English
 
   
 

Implică-te!

 

Contribuții voluntare
Contribuții voluntare de cel puțin 10 USD sunt binevenite. O listă cu aceste contribuții, posibil anonime, va fi dată publicității în fiecare an. Banii colectați vor fi utilizați pentru stabilirea unui sistem anual, pe bază de propuneri, de premii pentru cercetarea studențească din România. Mica dumneavoastră contribuție poate însemna mult!

Sponsori
Deveniți un sponsor Ad Astra! Ajutați refacerea științei românești oferind o punte de comunicare între cercetătorii români și lumea științifică! Deveniți un mecena al cercetării studențești și al educației din România!

Alăturați-vă nouă!
Puteți să deveniți membru al asociației Ad Astra. Alăturați-vă echipei noastre!

Apel la articole
Revista Ad Astra caută colaboratori și autori de articole pentru viitoarele numere. Aveți astfel ocazia de a prezenta cercetările dumneavoastră și de a vă pune experiența în contribuția reformei științei și educației românești, prezentând idei și planuri de reformă. Instrucțiuni de trimitere a manuscriselor sunt disponibile. Sugestiile cititorilor pentru subiecte și autori sunt binevenite.

Linkuri
Puneți linkuri spre noi pe paginile voastre web! Adresa sitului Ad Astra este http://www.ad-astra.ro/ , iar adresa revistei Ad Astra este http://www.ad-astra.ro/journal/ . Puteți folosi în acest scop logoul nostru, pe care îl puteți lua de aici în varianta română sau engleză.

Ajutorul dumneavoastră la promovarea Ad Astra, prietenilor, colegilor, sau la conferințe, este binevenit.

     
© Ad Astra 2001-2013